Selçuk Belediyesi – Kent Belleği Merkezi Sözlü Tarih Uygulama Atölyesi Eğitimi

Kurum Selçuk Belediyesi Eğitim Tarihi 11 Şubat 2011 Eğitim Süresi Toplam 9 saat Eğitim Yeri Yaşar Üniversitesi, Selçuk Yaşar Kampüsü Eğitmenler Prof.Dr. Ümit Atabek / Yaşar Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Efdal Sevinçli / Yaşar Üniversitesi Doç.Dr. Gülseren Atabek / Yaşar Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Çağrı İnceoğlu /Yaşar Üniversitesi Eğitim İçeriği Sözlü Tarih Atölyesi, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Selçuk Belediyesi Kent Belleği Merkezi çalışmaları kapsamında yapılan sözlü tarih çalışmalarına katılan kişilere yönelik bir uygulama atölyesidir. Bu atölyeye katılarak dersleri ve uygulamaları tamamlayan kişiler, sözlü tarih yöntemini doğru bağlam ve biçimleriyle uygulama becerisini elde eder ve Selçuk Kent Belleği Merkezi kapsamında yapılacak çalışmalara destek verebilecek düzeye gelirler.