Bigisayar Programlamaya Giriş I ve II

bilsayar_giris_1_2Hedef Kitlesi: 11-16 yaş grubundaki çocuklar Kontenjan: Bu programın kontenjanı en az 8, en çok 20 kişiden oluşmaktadır. Programının İçerikleri: Bilgisayar Programlamaya Giriş I: - Programlama temelleri ve algoritma mantığı - Değişkenler - Matematiksel işlemler - Koşul belirlemesi - Döngüler - Pygame ile oyun programlama temelleri  Bilgisayar Programlamaya Giriş II: - Metodlar - Sınıflar ve Objeler - Görsel arayüz tasarımı - Pygame ile geometrik şekil çizimi ve animasyonu - Pygame ile Oyun Programlama *Bilgisayar Programlamaya Giriş II, Bilgisayar Programlamaya Giriş I'in devamı niteliğindedir. Program Gün ve Saatleri: 1. Seviye için:  27 Haziran –01 Temmuz 2016 (5 gün) / Saat 13.00 - 16.00 2. Seviye için:  18 Temmuz–22 Temmuz 2016 (5 gün) /  Saat 13.00 - 16.00  Program Süresi: Bilgisayar Programlamaya Giriş I: Bu programın süresi toplam 15 saatten oluşmaktadır. Bilgisayar Programlamaya Giriş II: Bu programın süresi toplam 15 saatten oluşmaktadır.  Program Ücreti: Bilgisayar Programlamaya Giriş I: 350 TL+KDV (%8)’ dir. Bilgisayar Programlamaya Giriş II: 350 TL+KDV (%8)’ dir. Eğitim Yeri: Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü, Bornova  Eğitmen: Araş. Gör. Alican Öztürk (Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü) Belge: Her iki program için de katılım belgesi verilecektir.